Middag 2011-02-11
Dagens middag blev fisk. Kände för att äta fisk så att så fick det bli.
Fisk med ris, grönsaker och vitlökssås. 1 portion, tid ca 30 min.
Ingredienser;
Hoppas att det smakar!
Fisk med ris, grönsaker och vitlökssås. 1 portion, tid ca 30 min.
Ingredienser;
ca 1 dl ris
en bit fiskfilé (eller vilken fisk du nu vill äta)
en liten röd paprika
0,5-1 dl majs
0,5-1 dl broccoli
0,5 dl creme freish
0,5 dl naturell yoghurt
0,5-1 vitlöksklyfta
salt
peppar
citronpeppar
matfett till stekning
vatten till kokning av ris
- Koka en portion ris enligt paketet.
- Koka broccolin/micra den ljummen. Häll upp i en skål.
- Stek fisken. Krydda med citronpeppar.
- Ta fram majsen/värm den om den är fryst. Lägg upp i en skål.
- Skär paprikan i lagoma stavar. Lägg upp i en skål.
- Blanda creme freshen och yoghurten med pressad vitlök, salt och peppar.
- Servera med fisken upplagd på riset.
Hoppas att det smakar!

Kommentarer
Trackback